Clims külföldi üdülés
Clims üdülés

 Tisztelt Vendégünk!
A HM Rekreációs és Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. egyik jelentős közhasznú feladata közé tartozik az igényjogosultak külföldi utazásainak megszervezése. Ezt a tevékenységet a CLIMS, Katonai Szociális Intézmények Nemzetközi Szervezetével együttműködve biztosítjuk, melyhez 1998-ban csatlakozott Magyarország.
A tagországok, Belgium, Bulgária, Csehország, Franciaország, Görögország, Lengyelország, Németország, Olaszország, Portugália, Románia és Spanyolország, Hollandia, valamint Magyarország kedvezményes üdülési lehetőségeket kínálnak az igényjogosultak részére.
A szervezetnek Ausztria, Szlovákia és Svájc ugyan nem tagjai, de a megkötött kétoldalú egyezmények keretében ezen országok üdülőit is igénybe vehetjük kölcsönösségi alapon, mind egyéni, mind csoportos utak tekintetében.
Magyarországra is szép számban látogatnak a partnereink vendégei.

A HM Rekreációs és Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. házaspári, illetve családos csoportos utazásokat szervez Portugáliába, Spanyolországba, Malagába, illetve Mallorcára egyszerűsített csereutazás formájában. Ezek az utak 10 naposak (9 éjszakás), a részvételi díj a repülőjegyet, szállást, teljes ellátást, fix programokat, idegenvezetői kíséretet tartalmaz. Több éves hagyományokra tekint vissza, a méltán kedvelt a portugáliai és a malagai utunk. 2009-ben szerepelt először ajánlatunkban a mallorcai csoportos utaztatás megszervezése.
Ezek az utak beleszámítanak a rendeletben meghatározott 13 igényjogosulti üdülési napba.

Ne feledkezzünk meg a gyerekekről sem!
A CLIMS tagállamok szervezésében a nemzetközi ifjúsági táborokban, magyar fiatalok is részt vehetnek évente. Ez kiváló lehetőséget biztosít számukra az angol nyelv gyakorlására, továbbfejlesztésére.

Egyénileg utazók számára gondoskodunk a szálláshelyek és a kívánt ellátás foglalásáról.
Vendégeinknek ajánlott szállástípusok széles skáláján megtalálhatók a kiképző bázisok szálláshelyeitől a négycsillagos szállodákig többféle színvonalú és szolgáltatású elhelyezés,  az üdülőleírásában jelzett időszakokban.
Az utazást mindenkinek egyénileg kell megszervezni.

Kollégáink mind a repülőjegy foglalásban, mind a különféle biztosítások kötésében készséggel állnak rendelkezésükre.

A CLIMS keretében utazók számára a szállás és az étkezés kereskedelmi áraiból a partner országok 20-30-40 %-os kedvezményt nyújtanak számunkra. A szálláshelyek részletes leírásait, szolgáltatásait, árait, a jelentkezés módját, az ajánlatunk A-Z-ig menüpontban olvashatja. Az ajánlatokból mindenki találhat kedvére valót Európa legszebb régióiban, a Portugál tengerparttól Spanyolországon át, Mallorcán, Franciaországban, Olaszországban és Krétán.
A hegyvidék szerelmeseinek Ausztria, Németország, Svájc, Csehország, Szlovákia és Lengyelország kedvelt üdülőit ajánljuk. A városlátogatások szervezői részére a CLIMS tagállamok fővárosaiban kínálunk kedvező áron szálláshelyeket.
Ezzel az üdülési formával minden igényjogosult élhet, aktív- illetve nyugdíjas egyaránt. Az így eltöltött napok nem számítanak bele a rendeletben meghatározott 13 üdülési napba.

Az egyéni utazások másik formája az egyszerűsített csereüdülés, melynek keretén belül juthatnak el igen kedvező áron Ausztriába (Iselsbergbe és Felbertalba) és Szlovákiába (Smrekovicába, Zemplinska Siravaba és Tatranské Zrubyba) ahol szálláshelyeket biztosítunk a partner által jelzett férőhelyek függvényében.


További információért kérjük, forduljon Jordán Krisztina és Farkas Aida nemzetközi referensekhez!
Tel: (06-1) 273-41-97
Fax: (06-1) 273-41-97
jordan.krisztina@stefania.hu, farkas.aida@stefania.hu