Clims külföldi üdülés
san remo
san remo

SAN REMO (Liguria tartomány Soggiorno Marino)
San Remo, Via Lamarmora, 317
Elhelyezés: TV-vel és hűtőszekrénnyel felszerelt 2-3-4 ágyas fürdőszobás szobákban
Jelentkezés: 2012. január 17-től
Időpontok: megadott turnusok szerint

Teljes, illetve félpanziós ellátás
Térítési díj:: 21,49-29,92 EUR/fő/éj
Időpontok bontásban:    
Elő- illetve utószezonban:
2012. 05. 31-06. 12.
2012. 08. 23-09. 04.
Térítési díj: 27,11 EUR /fő/éj (teljes ellátással)
21,49 EUR/fő/éj (félpanziós ellátással)
Főszezonban:
2012. 06. 28-07. 10.
2012. 07. 26-08. 07
Térítési díj: 29,92 EUR /fő/éj (teljes ellátással)
24,30 EUR/fő/éj (félpanziós ellátással)
Fizetés: a helyszínen. készpénzben
Érkezés: 10:00-16:00 óráig
Távozás: 10:00 óráig

Szolgáltatások az üdülő területén: Az üdülőben étterem, társalgó, táncterem/diszkó, játékterem, biliárdszoba, moziterem/TV-szoba óriás képernyős készülékkel, olvasószoba, country stílusú étterem, bár, gyermek játszószoba, fürdőhely, kert és fedett és szabadtári parkoló áll a vendégek rendelkezésére.
Sportlétesítmények: tenisz-, röplabda- és kispályás focipálya, két mezős ?bocce? pálya. Mindkettő műfüves borítással rendelkezik. Játszótér három év feletti gyermekek részére.
Portaszolgálat - iroda: Érkezéskor a recepciónak (Iroda) át kell adni a személyazonosító iratokat, majd ki kell tölteni a bejelentő kártyát, s azt a recepción leadni. A bejelentő kártya leadása után vissza kell venni a személyazonosító iratokat. Az egész család nevében alá kell írni egy mentesítő nyilatkozatot, mely a Katonai Adminisztrációt felmenti minden olyan kárból származó felelősség alól, mely rajtuk kívül álló esemény miatt következett be.
Észrevételek és megjegyzések: Bármely vélt vagy valós rendellenességet haladéktalanul a Parancsnoknak vagy az Igazgatónak kell jelezni, és nem a szolgálatos személyzetnek. Esetleg az Irodában található rendszeresített könyvbe beírni. (Panaszkönyv)
Szobák takarítása: A hálószobák rendbetétele naponta a délelőtti órákban történik. A vendégeknek a szobát legkésőbb 09.30-ig a személyzet rendelkezésére kell bocsátani.
A szobakulcsot az Irodában le kell adni.
Étkezés: A szobákban tilos étkezni. A napi menüt előzetesen kifüggesztik (előző nap), ezen kívül az asztalon is megtalálható. Ez egy alaplistából, valamint néhány alternatív fogásból áll, hogy lehetőséget adjon azoknak a választásra, akik nem preferálják az alaplista által nyújtottakat. A változtatást az irodai személyzetnél kell kérni az előző nap 18.00 óráig bezárólag. Az étkezdébe saját ételt és italt bevinni nem szabad. Az éttermi szolgálat a vendégek részére fizetés ellenében egy sor különleges ételt és italt tud biztosítani. Az étkezés időpontjai: reggeli 08.00-09.15, ebéd 12.30-13.15, vacsora 19.30-20.15.
Mozi terem: A mozi/óriás képernyős TV-terem 21.00 órakor nyit esetleges filmvetítésekhez, melyről a nap folyamán az Iroda személyzete ad tájékoztatást. A Parancsnok vagy az Igazgató előzetes engedélye alapján napközben is ki lehet nyitni különleges események megtekintése céljából (focimeccs, Forma-1 verseny).
Játékterem: Kártyajáték csak az erre fenntartott szobában lehetséges. A vendégek rendelkezésére áll egy biliárdszoba is. 18 éven alatti gyermekek a fenti szobákat nem vehetik igénybe. A gyermekek részére a játszószobában asztalitenisz, balilla foci, társasjátékok állnak rendelkezésre. A játékhoz szükséges eszközöket az Irodában kell kérni. A játékterem 23.00, a kártyaszoba 24.00 órakor zár.
Táncterem/Diszkó: A táncterem a Parancsnok és az Igazgató által esetileg kidolgozott program alapján áll nyitva a vendégek részére. A program az Iroda melletti faliújságon kerül publikálásra. 12 év alattiak belépése szigorúan tilos! A közös használatú helyiségekben, beleértve az irodákat tilos a dohányzás.
Fürdőhely: Az üdülő mellett kizárólag a vendégek használatára működik a fürdőhely, mely a sanremoi part egyik legbájosabb részén található. A fürdőhely által rendelkezésre bocsátott felszerelések használata térítési díj megfizetése ellenében lehetséges. A rendelkezésre álló felszerelések: kabinok, napernyők a hozzá tartozó asztalkával és ruhaakasztóval, nyugszék, napozóágyak, evezős mentőkorcsolya, csúszdás vízibicikli, úszó tutaj csúszdával, pingpong játék.
A fürdőhelyen a vendégek rendelkezésére áll egy bár, előtte egy kerti bútoros terasz, egy óriás képernyős színes TV.
A fürdőhely 08.00 órától 19.00 óráig áll a vendégek rendelkezésére.
Az üdülő felszereltsége nem alkalmas 3 éven aluli gyermekek, illetve különleges igényekkel rendelkező vendégek fogadására.
A San remo-i öbölben ? a két tengerparti sétány között ? homokos strandok vannak, s a végében kavicsosak. Ezt a helyet buja növényzet veszi körül, amely meghatározza a környék jellegét. Az eredeti őshonos növényzet mellé szubtrópusi növényeket is telepítettek annak érdekében, hogy a tájnak egzotikus jelleget adjanak, s melyet maga a virágtermesztés tesz teljessé.
A különböző sportágak fontosak San Remo-ban, és ez mindig is így volt hosszú évek óta (Milánó - San Remo ismert a kerékpározásról, Flower Rally az autóversenyzésről, bokszolásról, lovasversenyéről, teniszről, golfról, illetve vitorlázásról). Továbbá az egynevű Dalfesztivál mellett ott van még a Nemzetközi Kutyakiállítás. Fontos kiemelni a különleges konyhát, amely lehetővé teszi az emberek számára a jellegzetes ételek megkóstolását.
Utazás: egyénileg
Ajánlott útvonal: autóval a Budapest - Budapest - Nagykanizsa - Letenye - Maribor - Ljubljana - Velence - Genova - Taggia - San Remo (ajánlott az SS1-es úton Imperia-ból vagy az A10-es autósztrádán -Dei Fiori -Imperia - Nice (Nizza) vonalon), repülővel: érkezés a genovai vagy a nizzai repülőtérre, vonattal leszállás a helyi vasútállomáson a Genova - Ventimiglia vonalon.

Jelentkezési lap: itt
Érdeklődés és jelentkezés:
HM Bessenyei György Kulturális és Üdültetési Közhasznú Nonprofit Kft.
Cím: 1143 Budapest, Stefánia út 34-36.
Tel. / fax: (06-1) 273-41-97
Web: www.stefania.hu
E-mail: jordan.krisztina@stefania.hu