Clims külföldi üdülés
ZOUBERI
ZOUBERI ZOUBERI
Elhelyezés
: egy,- illetve kétszobás apartmanokban, illetve két szobás önálló apartmanházakban (felszereltség: fürdőszoba, konyha, hűtőszekrény, TV, légkondicionáló).
Jelentkezés: folyamatosan.
Időpont: igény szerint a szabad kapacitás függvényében 2011. 04.30-ig, valamint
2011.09.20-10.09. között.

Térítési díj:
2-4 ágyas apartmanokban: 10 EUR/fő/nap,
apartmanházban: (4-6 fős): 13 EUR/fő/nap.
12 éves kor alatt gyermekkedvezmény: 50%.
Az étkezések árai megközelítőleg: reggeli 5 EUR, vacsora 8 EUR, ebéd 7 EUR.
Fizetés: a fenti díj és az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő, készpénzben.
Lemondási feltételek:
Érkezés előtt 30 nappal nincs lemondási díj.
30 nap - érkezés napjáig a foglalás 30 %-a fizetendő.
Nem megjelenés esetén a foglalás 100%-a fizetendő.
Az üdülő szolgáltatásai: étterem, teraszos pizzéria, napközben és éjszaka két bár, továbbá játszótér, teniszpálya, kosárlabdapálya, focipálya, szabadtéri mozi, kis bolt. Háziállat nem vihető be az üdülőbe.
Programlehetőségek: a Zoumperi régióban elhelyezkedő üdülő Athéntól 30 km-re délkeletre, és Marathon várostól 12 km-re délre található. A régió festői szépségű, közvetlenül a tengerparton fekvő, homokos tengerparttal rendelkező, tökéletes klímájú területet foglal magába.A példátlan természeti környezet lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és pihenésre, melyet zöld fenyőkkel övezett kiránduló utak és egyéb természeti látványosságok tesznek teljessé minden korosztály számára. Athén ókori piacterén és az Akropoliszon végigsétálva méltóságteljes hangulatba kerülhetünk, rengeteg látnivaló akad a városban: a jó állapotban lévő Hephaistos és Zeusz temploma, Hadrianus diadalíve, Acropolis Múzeum, Nemzeti Régészeti Múzeum, Népművészeti Múzeum; egyebekben megközelítőleg 50 különböző múzeum. A Szintagma tér a város politikai és kulturális központja, látványos az Ismeretlen Katona emlékműve előtti őrségváltás is. A Monastiraki tér bolhapiacán érdemes körülnézni! Athénon kívül is rengeteg nevezetességgel megismerkedhetünk, nevezetesen Agia szigetén lévő Faia temploma, a nagyon jó akusztikával rendelkező Epidaurus színház, melyben ma is rendszeresen tartanak előadásokat. Mintegy 10 km-re az üdülőhelytől meglátogatható  Marathon városa, ahol az i.e. 480-ban zajlott maratoni csata történelmi maradványi tekinthetők meg a Múzeumban. A maratoni futás kiindulópontja a mai napig ez a hely, annak emlékeként, hogy Fidippides innen vitte a háborús győzelem hírét Athénba.
Utazás: egyénileg.
Ajánlott útvonal: repülővel az El.Venizelos nemzetközi repülőtérre, onnan metróval/földalattival a Pallini megállóig, majd az Attica buszra átszállva  (Athén-Nea Makri irány) a Marathonos Avenue-n haladva Agios Andreas-ba érkezés. Vonattal: az athéni pályaudvartól (Larissis) metróval/földalattival a Pallini-i megállóig, majd az Attica buszra átszállva (Athén-Nea Makri irány) a Marathonos Avenue-n haladva Agios Andreas-ba érkezés. Autóval: Budapest–Szeged-Belgrád E75-ös úton haladva tovább Skopje-Thesszaloniki-Larissza-Marathon, majd –Agios Stefanos felé kijárat, tovább Kryonéri, majd Nea Makri felé, onnan déli irányba Agios Andreas-ba érkezés. A pontos útvonal a www.viamichelin.com oldalon található.

Jelentkezési lap: itt
Érdeklődés és jelentkezés:
HM Bessenyei György Kulturális és Üdültetési Közhasznú Nonprofit Kft.
Cím: 1143 Budapest, Stefánia út 34-36.
Web: www.stefania.hu

Jordán Krisztina nemzetközi referens
Tel./fax.: 06/1 273 41 97
E-mail: jordan.krisztina@stefania.hu
 
Farkas Aida nemzetközi referens
Tel.: 06/1 273-41-54, fax.: 06/1 273 41 97
E-mail: farkas.aida@stefania.hu
Letölthető állományok: